Letní mistrák ve Frenu

Tak nám letos přesunuli MČR z posledního zářijového na první červencový víkend. Ne uplně nejlepší nápad popravdě. Děti maj v červnu školy v přírodě, výlety a podobný výmluvičky takže ne úplně pečlivá předmistráková příprava..

Ale ještě větší problém - počasí.. Vedro na padnutí! Jedem autem s Barčou a Drábčatama, kolona na D1, jak jinak, potíme se a taak, radši nemyslet na to, jakou cestu měli koníčci.. Dieter měl problémy s autem, nakonec však vše dobře dopadlo, přijeli pozdě, ale přece. Co se nám povedlo je ubytování, tentokrát žádná tělocvična, ale chatičky!

První závodní den - sobota - slunce stále žhne, místo haly sauna. Bohužel se to podepsalo i na výkonech. Ze všech koníčku to teklo, chudáčci. Früling byl rád, že povinnou odcválal, děti mu moc nepomohly, takže skupina průběžně poslední, ale volnou to vytáhly a posunuly se o dvě místečka. Holky jednotlivky ať se snažej, jak se snažej, pořád v dolní části výsledkové listiny... No aspoň jsme se po tý dřině šli smočit na místní koupák, narváno bylo, ale voda přijde vhod :) A večer místo diskotéky pohodička u ohně, bylo to fajn, kytarka, slaný tyčky, vínečko (jen dospělí! někteří z nás se i trochu ztrapnili, ale to je tajemství..)

Neděle. Hlava bolí, z vedra nebo? Určitě z vedra, úžehy jedny zrádný.. Druhé kolo nám přeje, skupiny jedo jenom volnou, tu máme suprovou, takže naděje snad i na bronz? Nakonec to bohužel nevyšlo, unikl nám o fous, noo, na tý povce by to chtělo zapracovat. A Pepánkovi se velice povedla technická, dokonce si brousil zuby na Kloudovo první místo, ale Lukáš nakonec zajel volnou líp, takže žádný překvápko se nekonalo.

No a po vyhlášení šupky dupky domů.. Příší rok zase v září prosíme!


Chrisťa (tentokrát jen jako podpora)