Den pro Orion!

Co právě děláme? Sestavujeme program na letošní Den pro Orion! Přijďte se k nám v neděli 26. května podívat s celou svojí rodinou! Již teď vám můžeme slíbit, že nudit se rozhodně nebudete. Začínáme v deset hodin. 

DEŠTĚ SE NEBOJTE, BUDETE POD STŘECHOU :)

Přesný časový harmonogram je TU! 




Cílem této akce je připravit Vám příjemný den, ukázat všem, co v oddíle děláme, a naše vystoupení chceme zpestřit kulturním a zábavným programem určeným hlavně dětem. Veškerý výtěžek akce poputuje na novou krmírnu pro koně. Proč právě na ni? Koně potřebují nějaký sklad krmiva a ten v oddíle postrádáme... Kam s ovsem? Kam s mrkvemi? Kam všechny kbelíky, mačkadlo, granule a suchý chleba poskládat? V současné době máme vše schované v prázdném boxu pro koně. Ale není to škoda? Tam má být kůń a ne pytel granulí. Tak to je naše motivace. Dát věci do pořádku a na své místo :) Pomožte nám postavit krmírnu - čím víc vás přijde, tím spíš se naše mise podaří! Patronkou akce je herečka Nikol Kouklová.

Z našich jezdeckých a koňských ukázek uvidíte drezuru, parkur (skoky přes překážky) a voltiž  a paravoltiž – krasojezdecká vystoupení členů oddílu. Stejně jako loni budeme volit nejkrásnějšího koně oddílu. Od loňského roku nám ve stáji přibyl jeden nováček... Ohrozí loňského držitele titulu? Uvidíme, vy byste si to také rozhodně neměli nechat ujít, souboj bude jistě napínavý :)

 
Program zpestří svým vystoupením například zpěvačka Kristýna Šebíková nebo Radka Pavlovčinová. Připravujeme i ukázku dalších sportů - taekwonda a agility. Nebude chybět ani tanec se psem a fire-show. Přislíbeno je i taneční vystoupení BDS Academy. Se zájemci tato taneční skupina bude mít taneční workshop - těšíme se na jistě unikátní choreografii, která bude vznikat přímo u nás v oddíle! Veškerým programem bude provázet moderátorka Nikol Moravcová.


A kdybyste neměli náhodou náladu se pořád jenom dívat okolo sebe na hlavní program, můžete se i zapojit do různých atrakcí. V kinoseníku poběží pohádky pro děti, trampolína bude k mání, stezka s úkoly k plnění a děti i rodiče se mohou přihlásit do soutěží s celebritami.Vstupné na akci je pro děti 30 Kč a pro dospělé 50 Kč. Za příplatek se pak děti mohou povozit i na našich koních :)

A hlady a žízní samozřejmě taky neumřete, nebojte, občerstvení bude nachystáno!